DAKKOFFERS

Porte-charges

Dachboxen

Rooftop Cargo Carriers

Gratis montage

Bij Brittannia doen wij altijd gratis montage bij aankoop van een dakkoffer, telkens met professioneel advies. Wij loodsen u door het montageproces en streven om de dakkoffer de eerste keer samen met u perfect te plaatsen zodat u dat ook kan in de toekomst!

Odoo • Tekst en afbeelding

Thule Vector Meer info

Thule Motion XTMeer info

Thule Force XTMeer info

Thule Touring Meer info

 Thule PacificMeer info

Thule Ranger


Meer info

 
 

NIEUW - DE THULE VECTOR


Een dakkoffer als geen andere die een uitmuntende styling m
et uitmuntende kenmerken perfect combineert.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Als u het Thule Test Center™ bezoekt, krijgt u wellicht het idee dat we iets tegen onze producten hebben. Dan ziet u de tevreden blik van de technicus die twee keer het aanbevolen gewicht op een fietsdrager voor op de trekhaak zet en op de knop drukt om na te bootsen dat die twee keer de wereld rond gaat. Of de opgewekte glimlach van een techneut die geniet van het testen van de dakdragers met extreme hitte, koude, UV-straling, vocht en op de koop toe een aantal nogal smerige chemicaliën. Of de technicus die niets leukers vindt dan een dakkoffer vol te laden op een slee om die vervolgens te laten crashen - er worden wel meer dan 100 crashtests gedaan in één jaar!  

Safety first  
Dat doen ze allemaal omdat ze zich volledig richten op de allerhoogste prioriteit bij Thule: uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen. Slijtvastheid en kwaliteit van een product zijn ook belangrijk, maar bij ons valt aan veiligheid altijd weer wat te verbeteren aan de hand van onze grondige en veeleisende tests. Zo erg zelfs dat we Thule Test Program™ hebben ontwikkeld met meer dan 25 “Thule-normen” die veel verder gaan dan de huidige ISO-normen.   

Extreme testen  
In het Thule Test Center™ ondergaan de producten extreme testen voordat het Thule logo erop mag worden gezet. Dat brengt testen met zich mee van woestijnhitte, ijskou, waterbestendigheid, valtests en windtunnels tot trek-, schok- en crashtests.   

De wereld is ons lab  
Natuurlijk testen we onze prototypes ook in de echte wereld. We testen alle functies waardoor uw spullen veiliger, gemakkelijker en prettiger te gebruiken zullen zijn. Als we eindelijk tevreden zijn, weten we dat u dat ook zult zijn.  

We testen onze producten tot het uiterste, dus u hoeft er niet eens over na te denken. Uiteindelijk hebt u nog een actief leven te leiden. En, o ja, die glimlach op het gezicht van de technicus? Dat is trots.